top of page

⬜TOGG VEZİRKÖPRÜ'DE


⬛Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Vezirköprü, merkezde Vezirköprülüler ile buluştu. Ticaret Bakanı Mehmet muş'un Vezirköprü ziyaretinde şehre araçla geldi. Togg’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun kullanıcıya daha yakın olmak için Türkiye’nin pek çok noktasına mobil tecrübe merkezi kuruyor. Vezirköprü'de Togg’u yakından gören vatandaşlar bolca fotoğraf çektirerek bu tarihi buluşmayı ölümsüzleştirdi.



Başkan Edis Direksiyon Başına Geçti


Vezirköprü'de seçim hareketliliği yaşanırken, ilçeye bir çok siyasi isim ve Milletvekili adayları ziyaret için, Vezirköprü'ye geliyor. İlçeye seçim çalışmaları için gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un makam aracı olan TOGG ile birlikte geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi yanı sıra, ilçenin siyasi isimleri arasında, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de TOGG'un direksiyonuna geçerek, aracı deneyimledi. Başkan Edis araç başında yaptığı açıklamada, ''Yerli ve milli gururumuz TOGG'u ilçemizin sokaklarında görmek, bizi ziyadesi ile hem gururlandırdı, hem de mutlu etti. TOGG bir otomobilden daha fazlası ve bu vizyon ışığında geliştirilen teknolojilerle artık insanları bir yerden bir yere götüren araç olmaktan ziyade bir yaşam alanı deneyimi sunuyor'' dedi.




Yorumlar


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page