top of page

ANKARA & VEZIRKÖPRÜ PLATFORMU'NDA YENİ BAŞKAN


Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu üyelerinin yaptıkları toplantı sonrası, kurucu Başkan Murat Gülşen, görevi yeni seçilen Mustafa Sezer'e devretti.

Murat Gülşen, Yönetim Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 7 buçuk senedir büyük bir onurla yaptığım Platform Yönetim Kurulu Başkanlığım süresince birlikte çok güzel ve önemli çalışmalara imza attık.. Eğitim, kültür ve sosyal alanlarda örnek ilkleri gerçekleştirdik. Başta Ankara'da bulunan hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemiz ve dünyanın değişik ülkelerindeki Vezirköprülülerin maddi manevi katkılarından aldığımız güçle STK'cılıkta farklı bir bakış açısı ortaya koymaya çalıştık. Bu anlamda katkıda bulunan başta Yönetim Kurulu üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim. Başkanlığı Mustafa Sezer Bey'e bırakıyorum ama Yönetim Kurulu'nda birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Hakkınızı helal edin." dedi..

Yapılan seçim sonrası oybirliği ile Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Sezer'de, " Beni böyle bir göreve layık görmenizden dolayı teşekkür ederim. Murat Gülşen Bey'in örnek başkanlığından ilham alarak daha anlamlı çalışmalar yapmak için birlikte hizmete devam edeceğiz. Vezirköprü ortak paydası çerçevesinde yeni bir heyecanla yeniden hep beraber diyoruz. Allah utandırmasın." dedi.

Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Sezer, Ankara'da Tıp kitablarını yayınlayan Dünya Tıp Kitabevi sahibi olarak uzun süredir sektörde yayıncı olarak hizmet vermektedir.


Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ise Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri, Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi Tamer Taş, Mamak ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz, İşinsanı Gülami Kayar ve memur Yunis Kuzu olurken Yönetim Kurulu üyeleri de Milli Eğitim Bakanlığı Murat Gülşen, TBMM Meçlis Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hüseyin Koşar, Albay Recep Çalışkan, emekli Eğitimci İhsan Çınar, Bilişim Uzmanı Zekai Korol, Turizmci Tolga Dinç, Plaka Sigorta sahibi Sami Tuzcu, Tarım Kredi Kooperatifi Sait Arslan, Geotek Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortağı Hüseyin Semercioğlu, emekli asker Ufuk Keskin, emekli Özel Tim mensubu Osman Nuri Bolat, emekli Ahmet Tığ, Hak Yapı İnşaat Taahhüt Firması sahibi Hikmet Abacı ve işinsanı Orhan Dağ'dan oluştu.


Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page