top of page


Geçtiğimiz günlerde açılması planlanan fakat açılışı ertelenen yeni Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin Havza Vezirköprü Durağan yolunun üzerinde olması nedeni ile hastaneye giriş çıkış yapacak araçların geçişi için yapımına başlanan kavşak bitmek üzere. Kavşak çalışmasının yüzeysel olarak bittiği ve ağaçlandırma şekillendirme gibi ince işlerin kaldığı gözlemlendi. O bölgedeki tek hastane kavşağı olan kavşak akıllara bulunduğu yolun akıcı ve hızlı trafiğinin meydana getirebileceği kaza olaylarını getirdi.

Daha önce bir çok defa kazaya meydan veren ve vatandaşların adını ölüm kavşağı olarak adlandırdıkları Vabartum Kavşağı, Esentepe Kavşağı, Adatepe Kavşağı gibi kavşaklarda yaşanan kazalar sonucu bir çok ölümlü kaza yaşandı. Vatandaşın yol kapatarak eylem yaptığı Vabartum kavşağına konulan trafik lambaları bölgedeki kaza sayısını azalttığı da gözlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Esentepe kavşağında yaşanılan kazada genç vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesi ilçe halkı olarak herkesi derinden etkiledi. Şimdi yeni hastane kavşağı ile birlikte olası kazaların tekrar yaşanmaması için bölgeye trafik lambası yada farklı çözümlerin uygulamaya geçilmesi öngörülüyor.

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page