top of page

Ankara Vezirköprü Karaköy Derneği coşkulu bir açılış ile yeni ofisinde hizmete başladı.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, açılış programına Samsunlu milli futbolcu Tanju Çolak ile birlikte katıldı.


Açılış konuşması ile başlayan programda, Dernek Başkanı Muhittin Koca, " Köylülerimizin katkıları, İş insanlarımızın, güreş ağalarımızın maddi manevi girişimleri ile Afrika'da su kuyuları açmak ile köyümüzdeki beş çeşmenin bakım onarım yenilenmesi dahil geniş bir yelpazede çalışıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesi... Hizmete devam. " dedi.


Ankara & Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF) Başkanı İbrahim Işık da," Samimi duygularla hemşehrilerimiz nezdindeki STK'ların her türlü faaliyetinde yanlarında olmak, katkı sunmak için çaba içerisindeyiz. " dedi.


Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'te konuşmasında, "Gurbetteki hemşehrilerimizin birlikteliğinden gurur duyuyor, bu heyecanın sürekliliğini diliyorum. Çalışmalarımızda varmak istediğimiz nokta göç veren ilçe değil göç alan Vezirköprü'dür." dedi.

Gol kralı Tanju Çolak ve stk başkanları tarafından verilen Dernek plaketlerinin dağıtımı sonrası derneğin öz malı olarak hizmete açılan ofis kurdelası kesildi.


Sunuculuğunu şair-yazar Aydın Yüksel'in yaptığı açılışa KOSGEB Müşaviri Erdal Çınar, eski Kunduz Güreşleri Ağası Bilal Acar, halihazırdaki Kunduz Güreşleri Ağası Halil İbrahim Çiçek, Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülşen, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Sezer, Sami Tuzcu, Tolga Dinç, Hikmet Abacı, Zekai Korol, Yunis Kuzu, Milli Güreşçi Erol Fidan, Alan Köyü Dernek Başkanı Alaettin İdareci, Bşk. Yrd. Bayram Kara, Sarıdibek Köyü Derneği Başkanı Mehmet Arduç, emekli öğretmen Mehmet Cihangeri, Başkent Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Akça, Samsunlular 19 Dernek Başkanı Mahmut Kaya, yarrımcısı Uğur, Gnl Sekreter Satılmış Akyüz ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.


Karaköy Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Uysal ve Dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından tek tek ilgilenilen misafirlere rogram sonrası yemek, tatlı ve çay ikramında bulunuldu.








Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page