top of page



Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü Öğrencileri Tabletleri İle Buluşturdu.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü’nün organize ettiği kampanya ile uzaktan eğitimde sıkıntı yaşadığı belirlenen öğrencilere tablet hediye edildi. Bu gün Vezirköprü Belalan köyünde öğrencilere tabletin yanı sıra Vezirköprü Orman İşletme müdürlüğünce öğrencilere fidan da hediye edildi. Önümüzdeki günlerde, Çalköy, Kuyumcu, Soğucak ve Çorakdere köylerinde de yine belirlenen öğrenciler için tablet ve fidan hediye edilecek. Toplamda 110 adet tablet bu kampanya ile öğrencilerle buluşmuş olacak. Sponsor olarak kampanyaya destek veren başta Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü personeli , olmak üzere Vezirköprü Orman Ürünleri AŞ. Turhallı Ticaret, Yaman Market, Altunaylar Torna, Özgür Oto Tamir Atölyesi, İğci Ticaret Goodyear Lastik Bayii, Çelebi oto Elektrik, Cansızlar Mobilya, Sarıkaya Mobilya, Kuş Palet, Erden Mobilya, SS. Sofular Tarımsal Kalkınma Koop. SS. Karaköy Tarımsal Kalkınma Koop. SS. Susuz Tarımsal Kalkınma Koop. Kampanyaya destek verdiler.


Öğrencilerin tabletleri ile buluştuğu Belalan İlkokulunda hediyelerini vermek üzere Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Vezirköprü Orman Müdürü Meryem Burçin Irmak, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, okul öğretmen, öğrenci ve veliler yer aldı.

Vezirköprü kaymakamı Kudret Kurnaz yaptığı açıklamada ‘’Bu gün Vezirköprü orman İşletme müdürlüğü çalışmaları sayesinde bir çok sponsor firmaların desteği ile Vezirköprü’ye çok uzak olan bu köy ve civar köylerde dahil olmak üzere 110 tane öğrencimize tablet dağıtımı yapacağız. Bu sayede buradaki öğrencilerimiz uzaktan eğitimde tabletlerden yararlanabilecek. Bu hususta tabletlerin çocuklara ulaşmaına aracılık eden başta orman İşetme Müdürümüz ve bölge müdürümüze ve bu tabletleri çocuklarımıza bağışlayan hayırsever firmalarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da hayırlı olsun diyorum’’ dedi.


Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi. ‘’Kıymetli basın ve sevgili öğrenciler içinde bulunduğumuz dönemden dolayı uzaktan eğitimde çocuklarımıza destek olmak, tabletle beraber buluşturup aynı zamanda bu gün tabletle birlikte dağıtacağımız fidanla beraber doğa ile de kucaklaşmalarını sağlayacağız. Hayırlı olmasını diliyorum’’


Uzaktan eğitime destek amaçlı tabletlerine kavuşan öğrenciler mutluklarını dile getirirken emeği geçen herkese ve katkıda bulunan firmalara teşekkürlerini ilettiler.



Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page