top of page

Vezirköprü Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve eski itfaiye binasının yerine inşa edilen Ticaret ve Ofis merkezinin temel atma töreni gerçekleşti. Tören'e Samsun Milletvekili AK Parti Genel Başkanı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun İl Başkanı Avukat Ersan Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt Vezirköprü ilçe teşkilatı Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Vezirköprü belediye başkanı İbrahim Sadık Edis yaptığı konuşmada, "bugün yağmurlu bir havada bu temelimizi atıyoruz, ilçemize İnşallah hayırlı olur. İnşallah Vezirköprü kazanır biz bunun mücadelesini veriyoruz. İlçe belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu çalışmalarda Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz il başkanımız Genel Başkan Yardımcılarımız yerel yönetimimiz, meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bu çalışmaların öncülüğünü yapıyoruz. Tabii bu çalışmaları Cumhurbaşkanı'mızdan aldığımız ilhamla yapıyoruz. İlçemize memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.


AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu AK Parti'nin 20 yıldan bu yana yaptıkları çalışmalara dikkat çekerek yaptığı konuşmasında "partimizin kurulduğu 20 yıldan bu yana beraber yürüdük Biz Bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda diyoruz. Sayın ilçe başkanımızın bu zamana kadar çok hizmetlerini gördük Vezirköprü çok geniş bir coğrafya ve hakikaten bunun da bereketini 15 seneye yaklaşan bir zamanda başkanımızla beraber teşkilatımızla beraber yolumuza devam ettik Biz nice temel atmalar nice açılışlar gerçekleştirdik bugün de netice itibariyle Vezirköprü'de bir iş merkezi açılışı vesilesiyle sizlerle beraberiz. Güven ve istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmekten başka değerli bir şey yok. Herkesi saygı ile muhabbetle selamlıyorum" dedi.


Samsun Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ilçeye yapılan iş merkezinin Vezirköprü'ye değer katacağını belirterek şunları söyledi. "Bugün burada çok hayırlı bir başlangıç için bir aradayız. Şehrin hemen merkezinde atıl kalmış bir itfaiye binasının yerinin değiştirilmesi suretiyle burada, Vezirköprü'müze değer katacak yatırım alanı oluşturuluyor. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bizler Türkiye genelinde özellikle Samsun ilimizde gün geçmiyor ki yeni bir temel atma, bir açılışa bir yatırıma şahitlik etmeyelim. İnşallah gerçekten söylediğimiz gibi olsun, bereketli olsun".









Kommentare


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page