top of page

VEKAD dernek başkanı Erkan Ulaşır, Çocuk Şenliği ile ilgili teşekkür açıklaması yayımladı.

Ulaşır, yayımladığı paylaşımda,

"Bu hikaye 2019 da Birleştirilmiş sınıflı köy okullarımızla yapılan bir toplantıda başladı. Köy okullarımızdaki öğretmenlerimiz bayramlarda öğrenci sayısının az olması ve bütün öğrencilerin görev alması sebebiyle eğlenemediklerini söylediler. Bunun için ne yapılabilir konusunda araştırmalarımız sonucu, Dönemin yöneticilerinin de desteği ile birkaç öğretmen arkadaşımla birlikte Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artıma Derneği VEKAD’ı kurduk. Başöğretmen Atatürk’ün "Herkesin kendine göre bir zevki vardır. Kimi bahçe ile meşgul olmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazıları da insan yetiştirmekten hoşlanır." Sözünde olduğu gibi, Biz de Öğretmenlerden oluşan bu dernek ile eğitim adına yapılacak olan tüm faaliyetlerde okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmayı amaçladık.


İlk büyük etkinliğimizde 2019 yılında Yine burada İlçemizde Bulunan Birleştirilmiş sınıflı köy okulu öğrencimiz için gerçekleştirdiğimiz şenlik oldu.

Şimdi 2 yıllık Pandemi engelinden sonra, tekrar minik öğrencilerimizle aynı coşkuyu yaşamak bizim için çok büyük bir sevinç. Öğretmenin isteyince öğrenci ve eğitim adına yapamayacağı olmaz düşüncesini bugün burada göstermenin de ayrıca gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Tekrar hepinize hoş geldiniz diyerek, etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde desteği bulunan başta Mustafa Yeşilyurt beyefendi olmak üzere hayırseverlerimize,

-Bizlere zaman ayırıp dinleyen ve göstermiş olduğu olumlu ve motive edici tutumuyla çalışmalarımızda direncimizi artıran Samsun Valimiz Doçent Dr. Zülkif DAĞLI beyefendiye

-Projemizi anlattığımızda bize güvenerek desteğini esirgemeyen İl Milli eğitim Müdürümüz Murat YİĞİT beyefendiye,

-yaptığımız çalışmalarda destekleriyle bizlere güç veren Vezirköprü Kaymakamımız Halid YILDIZ Beyefendiye,

-Bize her türlü desteği sunan ve bu yılki şenliğin yapılmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS Beyefendiye,

- Tüm çalışmalarımızda bizimle birlikte olan İlçe Milli eğitim müdürümüz Resul ÖZATA beyefendiye,

Sivil Toplum Kuruluşlarına, 19 Mayıs Üniversitesi öğrencileri Öğretim görevlileri ve sayın dekanımız Prof Dr. Hamza ÇALIŞICI beyefendiye, stant açan kurumlarımıza, okullarımıza ve uzaktan yakından gelip bizleri onurlandıran bütün misafirlerimize arkadaşlarım, öğrencilerimiz ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum.

Son olarak ta Hiçbir karşılık beklemeden ve mesai gözetmeksizin öğrencilerimiz için iyi bir şeyler yapabilmek adına uğraş veren ve bugün bu şenliğin mimarları olan Dernek üyesi öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum ve onlarla birlikte bu iyilik hareketinin bir parçası olmaktan onur duyduğumu belirmek istiyor ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.




Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page