top of page

Türk futbol tarihinin yıldız futbolcuları arasında yer alan, zamnının en iyi isimlerinden, gol krallı olarak tanınan ve Kral lakaplı futbolcu Tanju Çolak, Pazar günü Vezirköprü ziyaretinde Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve heyeti ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programında, Vezirköprü2nün tarihi kültürel ve doğal zenginlikleri ile ilgili Başkan Edis'den bilgi alan Çolak, Vezirköprü'nün doğal yapısının spora çok elverişli olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.



Kral Tanju'dan Başkan Edis'e Forma


Kral lakaplı milli futbolcu Tanju Çolak, Başkan İbrahim Sadık Edis'e sarı lacivertli forma hediye ederek, sporun ve sporcunun desteklenmesi konusunda Edis'e çalışmalarında başarılar diledi.


Kahvaltı programının ardından Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda,







''Türk Futbol tarihine damgasını vuran, Samsunlu hemşehrimiz, milli futbolcumuz Tanju Çolak ve beraberindeki Uğur Vergili, Şenol İpek, Şerafettin Bektaş, ve Yusuf Çoban beyi misafir ettik. Kendilerine ilçemize gösterdikleri ilgiden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.


Heyet kahvaltı programının ardından, Ankaraya hareket etti. Ankara merkezli Vezirköprü Karaköy Derneği'nin yeni ofisinin açılışı nedeniyle Başkan İbrahim Sadık Edis ile birlikte açılışa katılan ünlü futbolcu Kral Tanju Çolak, törende bir konuşma yaptı.















Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page