top of page

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul müdürü Erkan Ulaşır, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim sadık Edis'i makamında ziyaret etti.


Vezirköprüde yapılan ilçe müsabakalarında 1. Olarak ilçemizi il şampiyonluğunda temsil etme hakkı kazananan, KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ A Genç Kız Voleybol Takımı sırasıyla Canik ilçe 1., Çarşamba ilçe 1., İlkadım Ondokuzmayıs Lisesi'ni ve il finalinde Atakum Onur Ateş Anadolu Lisesi'ni 3-0 yenerek ''İL ŞAMPİYONU'' oldu.



Takım Karadeniz bölgesinde Samsun'u temsil edecek.

Başkan İbrahim Sadık Edis'i makamında ziyaret eden kızlar, kazandıkları kupa ile hatıra fotoğrafı çekilerek bu anı ölümsüzleştirmek istediklerini ve ilçenin ve okullarının da ismini bölgede Şampiyon Takım olarak duyurmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdiler. Son zamanlarda okul takımlarımızın, Samsun müsabakalarında derece almalarının ilçemizin spor yönünden ne kadar ilerlediğinin göstergesi olduğunu belirten başkan Edis, takıma başarılarının devamını diledi.




2 comentários


Convidado:
24 de dez. de 2022

Bu başarıda en büyük pay sahibi olan Batuhan Bayrakçı Hocamızın ismini haberde göremedim. Bence haber düzeltilip tekrar yayımlanmalı. Batuhan Hoca geçen yıl köy okuluyla Türkiye 5.si oldu. İlçe voleybol takımını çalıştırıyor. Bu yıl liseye atandı. Orada da il şampiyonu oldu ve yoluna devam ediyor. İşini ne kadar iyi yaptığını bu örneklerden anlayabilirsiniz. Kolay gelsin.

Curtir

Convidado:
23 de dez. de 2022

Çok güzel haber takımımız Samsunda 1. oldu ama bu başarıda en büyük pay sahibi olan Hocamız Batuhan Bayrakçı'nın adının geçmemesi beni üzdü. Kolay gelsin.

Curtir
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page