top of page


İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Vezirköprü’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Gazetemizi de ziyarette bulunan Bedri Yaşar faaliyete geçirdiğimiz canlı yayın uygulamasına da katılarak Samsun il kongresi ve seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samsun İyi Parti Milletvekili Bedri Yaşar Kenan Keskin’in sorularını yanıtladı.

İyi Parti’nin Tüm Siyasi Partilere Örnek Teşkil Edeceğini Ümit Ediyorum

Tüm siyasi partilerde bir seçim dönemi vardı. Geçtiğimiz bu pandemi dönemi sebebi ile bu süreç uzadı. Geçtiğimiz pazar günü Samsun il kongremizi yaptık. Beş adaylı bir kongreydi diğer partilerden fark olarak tek adaya indirilen kongrelerden daha çok herkesin fikir ve düşüncelerini ifade edebildiği herkesin aday olabildiği hiçbir tesir altında kalmadan Samsun’da İyi Parti’yi temsil etmek isteyen bütün arkadaşlarımız aday oldular. Bütün ilçe başkanlarımızı dolaştılar kendilerini ifade ettiler hep beraber delegenin huzuruna çıktılar. Delegeler yüzde doksan beş oranında katılım sağladılar. İyi Parti’nin kazananı ve kaybedeni olmaz. Bu tür siyasetin diğer partilere de örnek teşkil edeceğini ümit ediyorum.

Vezirköprü Problemlerini Parlementoda Gündeme Getiriyoruz

Biz yirmi dört saati yaşayan bir partiyiz sadece Vezirköprü’ye geldiğimizde Vezirköprü’nün sorunları ile ilgilemiyoruz. İl başkanımızla ilçe başkanımızla her zaman arada aracı olmadan görüşüyoruz. İlçe başkanımız bize ilçe sorunlarını her zaman gündeme getirir. Parlemento da Samsun ve Vezirköprü’nün problemlerini gündeme getiriyoruz.

Vezirköprü’nün problemleri ülke problemleri ile benzerlikler gösterir Vezirköprü göç veren bir ilçedir. İlçe dışında yaşayanların da çok ciddi problemleri var mesela Ankara üzerinde çok Vezirköprü’lü var. Aşağı yukarı tüm köylerin dernekleri mevcut onların vasıtası ile değerlendirmeye çalışıyoruz. Vezirköprü deyince aklıma tarihi turizmi orman ürünleri tarım inşaat sektörü geliyor. Vezirköprü ve Türkiye genelinin probleminde işsizlik var. Sağlık sorunları var ulaşım sorunları var. Yol yoksa insanlar buraya nasıl gelecek turizm nasıl olacak tarımın alt yapısı yoksa tarım nasıl gelişecek diye düşünüyorum.

Tarihi Kentler Birliğine Üye Vezirköprü’de Onarımlar Aslına Uygun Değil

Tarihi mekanları gezerken üzüldüm restore edilen mekanlar tam olarak aslına uygun yapılmamış o günün şartlarına uygun ahşap ya da taşlar kullanılmamış o günkü malzeme ile o günün şartlarına uygun malzeme ile tarihi mekanları tamir etmek lazım. Aynı malzemeyi kullanmak lazım. Bazı köylere gittiğimde görüyorum o birbirine geçmeli kapılar var çivisiz yapılar diye tabir ettiğimiz adam almış onu yağlı boya ile boyamış halbuki bilse o kapı onun evinin beş katı on katı değerinde.

İyi Parti Hiçbir Siyasi Partinin Arka Bahçesi Değil

İyi Parti herkesin vücut bulduğu herkesin siyaset yapabileceği bir parti. İyi Parti hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değil hiçbir partinin dayanağı da değil. Bu memleketin gelişmesine yönelik temel değerleriyle çelişmeyen herkesle iş birliği yaparız. Vatan hainleri ile iş birliğimiz olmaz. Genel başkanımız HDP ile ilgili olarak PKK’nın siyasi uzantısı olarak değerlendiriyoruz dedi. Bunun üzerine denecek hiçbir laf yok.

Haber Mustafa Bektaş Altay





Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page