top of page


Dünya çapında yaklaşık 1 milyar insanın solunum güçlüğünden mustarip olduğu düşünülürse, bu dahice buluş onların rahatlayıp rahat nefes almaları için doğal bir yol olabilir...


Daha önce soğuk algınlığı, astım, bronşit veya zatürree gibi solunum problemleri yaşadıysanız, bunun ne kadar zor olduğunu tam olarak bileceksiniz… yani, hırıltılı solunum veya nefes nefese kalmadan hemen hemen her şeyi . Kelimenin tam anlamıyla dünyadaki en kötü duygulardan biri.

"Normal" Diye Bir Şey Yoktur

Solunum yollarınızın kalın sıvılarla veya hatta mukusla tıkandığı kronik bir solunum rahatsızlığınız varsa, “normal” aktiviteler bile yorucu olabilir.

Hiç kısa bir merdiveni çıkmaya çalışırken nefesinizin tükendiği oldu mu? Veya yiyeceklerinizi arabanızdan içeri taşırken? Peki ya uyurken? Geceleri 8, 10 veya 12 saat uyusanız da hep yorgun mu uyanıyorsunuz? WebMD'deki tıp uzmanlarına göre bu sorulardan herhangi birine evet yanıtı verdiyseniz, ciğerlerinizde normalden daha fazla mukus birikmesi olabilir.


Ve aldığınız bu bitkinlik hissinin nedeni, vücudunuzun kanınıza düzenli bir oksijen kaynağı sağlamak için normalden iki, hatta on kat daha fazla çalışmasıdır. (Evet, uyurken bile.) Çünkü vücudunuz ne kadar az oksijen kullanmak zorunda kalırsa... kendinizi o kadar çok tükenmiş ve cansız hissedebilirsiniz.


LungMaster Özgürce Nefes Almanıza Nasıl Yardımcı Olur?

LungMaster şu şekilde çalışır:

LungMaster, OPEP olarak adlandırılan, Mukus Temizliği Salınımlı Pozitif Ekspirasyon cihazıdır. Yani, kronik, mevsimsel ve hatta sadece kötü bir soğuk algınlığı vakasından muzdarip olduğunuz solunum rahatsızlığınız ne olursa olsun, LungMaster size yardımcı olabilir!

Bunun nedeni, yalnızca solunum yollarınızı temizlemenize yardımcı olmamasıdır. LungMaster aslında ciğerlerinizi güçlendirmenize yardımcı olur ! Ve bu şekilde daha kolay ve özgürce nefes almanıza yardımcı olabilir: Adım 1: LungMaster'ınızın kapağını açın (sıradan bir inhaler gibi şekillendirilmiştir ve daha da hafiftir!) Adım 2: Derin bir nefes alın (yönetebildiğiniz kadar derin) ve sadece 2-3 saniye tutun Adım 3: Ciğerlerinizden hava boşalana kadar eşit bir hızda yaklaşık 3-5 saniye üfleyin Bunu yaptığınızda, LungMaster'ın içindeki bilye inanılmaz bir hızla yukarı ve aşağı titreşir - hava yolları ve ciğerlerinizdeki kalın mukusu "sallayan" binlerce küçük hava titreşimi ve pozitif basınç oluşturur.

Ancak kısa bir süre sonra vücudunuz verimli bir şekilde öksürebilir ve biriken mukusu dışarı atabilir. Ve doğal olduğu için, inatla kalın mukus katmanlarından bile kurtulmak için bu işlemi ihtiyaç duyduğunuz kadar tekrarlayabilirsiniz. Sonunda hırıltı olmadan, nefes nefese kalmadan veya kuru öksürmeden nefes almanıza yardımcı oluyor!


Ancak LungMaster'ın gerçek gücü, düzenli kullanımındadır. Vücudunuzun rahatlama için onlara güvenebileceği ilaçlardan farklı olarak, LungMaster %100 doğaldır ve zamanla ciğerlerinizi güçlendirmenize kademeli olarak yardımcı olur .



LungMaster'ı Bu Kadar Özel Yapan Nedir?

Kimyasal ve ilaç içermeyen LungMaster, solunum rahatsızlıkları için reçeteli ilaçları tamamlayan doğal bir alternatiftir - ve reçetesiz satılan birçok mukus inceltici maddenin yerini alabilir - çünkü solunum yollarınızdaki birikmiş mukusu hızlı ve sorunsuz bir şekilde temizlemenize yardımcı olur!


LungMaster birden fazla uluslararası ödül kazandı ve yoğun, yapışkan mukustan kurtulmak için acı çekenlere, kullandığınız anda yardımcı olacak yararlı bir cihaz olarak şiddetle tavsiye ediliyor !


Cihazdan nefes verdiğinizde, ciğerlerinizde pozitif bir basınç oluşur, bu da hava yolu duvarlarındaki mukusu gevşeterek doğal bir şekilde öksürerek dışarı atabilmenizi sağlar ve sonunda yeniden nefes almanıza olanak tanır.

LungMaster'ı bir kez kullandıktan sonra, müşterilerimizin bunu neden "hayat değiştiren" olarak tanımladığını anlayacaksınız.

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page