top of page

Veziköprü Gençlik caddesinde (Çamlık Yolu) asfaltlama çalışmaları yapıldı. Daha önceki yıllarda betonlama çalışması yapılan caddeye 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü itibari ile asfalt çalışması yapılmış oldu.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından asfaltlama çalışması yapılan Gençlik Caddesi’nde mevcut bulunan bazı sıkıntılarda giderilmiş oldu. Ara sokaklara girişlerde bulunan tümseklerin dengesiz olmasından dolayı araçların tabanı zemine sürterek zarar görmesine neden oluyordu. Yine kaldırım çalışmalarındaki aşırı yükseklik nedeni ile yol kenarına park eden araçların kapıları açıldığında kaldırıma sürterek açılamıyordu. Asfaltlama çalışmaları ile bu yol ve kaldırım arasındaki kota farkı da azalmış oldu.

İlçenin en işlek ve yayalarında en çok kullandığı gözdesi olan cadde asfaltlama işleminden sonra daha düzgün bir görünüme kavuştu. Gençlik Caddesi’nde bir başka ismi ile Çamlık Caddesi’nde araçların hız kontrolünü sağlayabilecek sabit hız denetim sistemi ve sokak aralarının caddeyle buluştuğu bölgelere aynalama işlemi yapılarak trafik güvenliğinde bir adım öteye geçilebilecek bir çalışma olacağını dile getiren halk bu caddeyle ilgili olarak geçen hafta faaliyete giren tek yön uygulamasının bu caddeye uygun olduğunu da yaptığımız röportajlarımızda belirttiler.



Haber: Mustafa Bektaş Altay

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page