top of page

Gençlik ve Esnaf Sanayi Spor alt takımlarında ve kendi bünyelerinde yetiştirdikleri genç sporcuların transfer imzalarını atıyor.

2. lig takımına genç kaleciyi transfer eden Gençlik ve Esnaf Sanayi Spor başkanı Ömer Usta bu gururu sosyal medya hesabından paylaştı.

Gençlik ve Esnaf Sanayi Spor’da forma giyerek alt yapısında yetişen 16 yaşındaki genç kaleci Mehmet Çetin profesyonel olma yolunda ilk imzayı attı. Geçtiğimiz sezonda Samsun kulüplerinden Kadıköy Spor’a tranfer olarak forma giyen 16 yaşındaki Mehmet Çetin gösterdiği başarı ile Türkiye 2. Lig takımlarından Ankara temsilcisi Başkent Akademi Spor’a transfer olarak imzasını attı.

Gençlik ve Esnaf Sanayi Spor başkanlığını yürüten başarılı başkan Ömer Usta ‘’gençlerimizi böyle başarılı görmek bizi gururlandırıyor, en büyük ve tek kazancımız bu. Bizim çocuklarımız, bizim gençlerimiz başarılı oldukları zaman bizlerde verdiğimiz emeğin boşa gitmediğini görüyoruz. Daha çok çalışmak için bizlerde heyecanlanıyoruz kamçılanıyoruz. Genç kardeşimizi kutluyorum yolu daima açık olsun’’ ifadelerine yer verdi.




Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page