top of page

Araştırmacı Yazar Faruk Dilaver’in İsmini Yaşatacak Olan Park Açıldı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, Araştırmacı Yazar ve Yunus Emre Dernekleri Federasyon Başkanı Faruk Dilaver'in ismi, çocuk parkında yaşayacak.

Vezirköprü Belediyesi tarafından kent ve şehirleşme çalışmaları kapsamında, ilçenin nufüs bakımından yoğunlaşan mahallelerinde, sosyal yaşamı geliştirme amacı ile çocuk parkları inşaa ediliyor. Bu çalışmalar kapsamında, Vezirköprülü Araştırmacı Yazar ve Yunus Emre Dernekleri Federasyon Başkanı Faruk Dilaver'in isminin çocuk parkında yaşaması amaçlandı.



Başkan Edis ‘’Bizim İçin Anlamlı ve Heyecanlı Bir Gün’’


Park açılışında konuşma yapan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, ‘’böyle anlamlı bir günde burada toplandık. Hava soğuk olmasına rağmen içimiz sıcacık çünkü, değerli bir büyüğümüzün isminin bu parkta yaşayacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Şehrimizi daha sosyal ve daha konforlu bir hale getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Bu parkın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.



Parka ismi verilen Araştırmacı Yazar ve Yunus Emre Dernekleri Federasyon Başkanı Faruk Dilaver yaptığı konuşmasında, ‘’Güzel insanlar, Allah hepimizİ güzel ve hayırlı işlere vesile kılsın. Burada bu parkta ismimizin verilmesi bizi ziyadesiyle onure etti, etkiledi ve duygulandırdı. Bizlere bu onuru yaşatan, hissettiren belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından, katılan misafirlere Araştırmacı Yazar ve Yunus Emre Dernekleri Federasyon Başkanı Faruk Dilaver’in kitaplarından hediye edilirken, sevilen yazar, Kuran Kursu öğrencileri ve çocuklarla da bir araya gelerek sohbet etti. Çocuklara sorular sorarak, eğitim ve öğrenim yaşamlarında başarılar dileyen Dilaver, açılışa katılan vatandaşlarla hatıralarını yad ettikten sonra, büyük bir coşku ile parkın açılışı gerçekleştirildi.



Araştırmacı Yazar ve Yunus Emre Dernekleri Federasyon Başkanı Faruk Dilaver'in isminin, yaşayacak olan parkın açılışına, Samsun, Ankara, İzmir ve İstanbul’dan gelen misafirler katılım sağladı. Açılışa Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, Vezirköprü Müftüsü Naci Yalçınkaya, İyi Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım, Yunus Emre İstanbul Dernek Başkanı Dursun İnanır, AK Parti Narlıdere İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Emre Atagün, Yunus Emre Federasyonu Üyeleri İzmir, İstanbul, Ankara ve çevre illerden çok sayıda isim katıldı.



Kommentarer


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page