top of page

Vezirköprü Belediyesi projeleri kapsamında, son zamanlarda Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, ''Vezirköprü'yü Sevmek Gerek'' sloganı ile başlattığı, Vezirköprü'ye eğitim, turizm, sanat, geri dönüşüm ve sosyal yaşam alanında vadandaşlara etkili hizmet olarak dönecek projelerini hızlandırması ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Turizmde Vezirsuyu Kır Evlerinin hayata geçmesi ve bölgeye ilginin artması ile, ''Vezirsuyu Tabiat Parkı Turizminin Geliştirilmesi ve Turizm Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi'' nin hayata geçirilmesi yönünde ilk adımlar atıldı. DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN ve Vezirköprü Belediyesi tarafından imzalanan protokol ile projeye start verildi. Turizme katkı sağlayacak çalışmaların arasında yer alan ''Nalbantlı Evleri Müzeye Dönüşüyor'' projesi, ilçenin geçmişe dönük hatıralarını canlandıracak, nostaljik oyuncak müzesi ve enstruman müzesi ile hayat bulmaya hazırlanıyor. Vezirköprü Belediye Başkanlığı'nca yapılan anonslarda ve reklamlarda, vatandaşların evlerinde bulunan nostalji niteliği taşıyan eski eşya ve oyuncak tarzı materyalleri bağışta bulunabileceklerini duyurdu.


Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, projelerin ve çalışmaların hızlı ilerlediğini, hayata geçen projelerin yanı sıra bitecek olan projelerin heyecanlandırdığını belirtti. Başkan EDİS, yaptığı sosyal medya paylaşımına, ''Hizmet Faaliyetlerimiz kapsamında, hali hazırda sürdürdüğümüz proje ve çalışmalarımızı, gayret, sabır ve ehemmiyetle takip ediyoruz'' ifadelerine yer vererek, "İlçemizin daha müreffeh bir görünüme sahip olması, turizm alanında ileri seviyede yol alması, çocuklarımızın iyi ve kaliteli eğitim alabilmeleri, vatandaşlarımızın sosyal etkinliklerinde daha kaliteli hizmet alabilmeleri için ve projelerimizden ilçemiz için daha verimli kazanımlar elde edebilmeniz için, hep birlikte yola çıktığımız ilk günden daha güçlü, daha azimli ve daha kararlı bir şekilde hizmet yolunda ilerliyoruz" dedi.



Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, proje ve çalışmalarını vatandaşla paylaştı. Vezirköprülü vatandaşlar, Başkan EDİS'in yoğun temposu ve projeler dizisi dolayısıyla beklentilerinin arttığını ve Karma OSB'nin kuruluş protokolünün de onaylanması ile gelişmelerin ilçe adına umut verici olduğu ifade edildi. Yıllardır yaşanan göç ve işsizlik gibi ilçenin kanayan yarası haline gelen durumun, KARMA OSB ile son bulması ve Vezirköprü için bir milad olacağı yönünde beklentilerin arttığı gözlendi.


Başkan EDİS'in proje ve çalışmaları liste halinde yayınlandı.




ความคิดเห็น


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page