top of page

Geçtiğimiz hafta Onur Bayburt'nun yol konusunda yaptığı açıklamara karşılık olarak bu gün Ak Parti Vezirköprü ilçe başkanı Mehmet Kurt'tan ser bir yanıt geldi.


Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet KURT;

Ülkemizin ve dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiği insanlarımızın Covid belası ile uğraştığı bu dönem de CHP zihniyetinin açıklamaları yukardan aşağıya siyasette izah edilemeyecek bir garabet halini almıştır.

Chp İlçe başkanı Köprü ve yol üzerinden Ak Partimizi ve Belediyelerimizi hedef alarak bazı açıklamalarda bulunmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Partimiz İktidar olduğumuz dönem içerisin de gerek yerel yönetimler de gerekse merkezi yönetimde sağlıktan, eğitime. Eğitimden ulaşıma varıncaya kadar birçok alanlarda adeta reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yapmıştır. CHP’nin darbelerle iktidar olduğu, belediyeleri yönettiği dönemleri milletimiz gayet iyi biliyor. Gazyağı kuyruklarını tüp kuyruklarını insanların paraları ile dahi akaryakıt çay şeker alamadığı dönemleri de CHP’li belediyelerin çöpleri alamadığı su dahi akıtamadığı dönemleri de biliyoruz.

Sayın Bayburtlu 1994- 2004 yılları arasında Chp li belediyenin suyu dahi akıtamadığını insanların susuzluktan kırıldığını unutmuş. Dönemin Ak Parti il başkanımız şimdiki Milletvekilimiz Sayın Fuat KÖKTAŞ’ın üstün gayretleri ile belediye Chp Belediyesi iken ilçemizin Su sorunu çözenin Ak Parti olduğunu unutmuş.

Köprü üzerinden siyaset yapmanın derdine düşmüş. 10 köyü bağlayan köprü demiş belliki o tarafa hiç gitmemiş. İlçemizin o köprüden sonra kaç tane Mahallesi olduğunu dahi bilmiyor. Ki onlarda artık köy değil Mahalle oldu. Mahallelerden, milletten uzak oldukları gibi siyasetten de uzak oldukları bellidir. Köprüyü alan mütahitden kaynaklı olan bir durumu Büyükşehir belediyemize yükleyemezsiniz. Gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse ilçe belediyemiz Mahallelerimizde alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok sorunu çözmüştür. Keşke bu sorunları 19 yıl önce çözmüş olsaydınız da bunları konuşuyor olmasaydık.

Vezirköprü- Havza arası bölünmüş yol kaldı demiş. Azıcık kafanızı kaldırın ve bakın ihalesi karayollarımız tarafından yapılıp ekap da yayınlanmıştır. Şuan da da KİT komisyonundadır. En kısa süre de sonuçlanıp inşallah ilk kazmayı vurup en kısa zaman da halkımızın hizmetine sunacağız.

Gerek merkezi hükümetimiz gerekse Büyükşehir ve İlçe belediyemiz milletimize hizmet için var gücü ile çalışmaktadır. Ama bu zihniyetin maalesef “Kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler, dilleri vardır gerçekleri söylemekten acizdirler. Bu hastalıklı zihniyetin takdirini milletimize bırakıyoruz.

İlk günkü aşk ve heyecan ile gerek ilçemize gerekse ülkemize hizmete devem edeceğiz ve ediyor olacağız.

Hani güzel bir atasözümüz vardır “Yenilen pehlivan güreşe doymazmış” bu doğrultuda Milletimizde 19 yıldır yaptığı gibi en güzel cevabı size sandık da verecektir.

Saygılarımla...


ifadelerini kullandı.

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page