top of page


📌Vezirköprü Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Bilim Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, bilim merkezi ile ilgili olarak ‘’Çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerimize, gelecekte değişerek, daha da gelişecek olan bilim ve teknolojiyi yakalayabilecekleri ve bilimsel keşiflerini bu günden inşaa etmeye başlayacakları, Bilim Vezirköprü projemiz ile hep birlikte geleceğin teknolojisine ışık tutacağız’’ dedi.



Ayrıca Vezirköprü Belediyesi sosyal medya ve basın birimince yapılan açıklamada, ''Vezirköprü Belediyesi olarak, gençlere ve çocuklarımıza yönelik destek verdiğimiz, Vezirsuyu Çocuk Şenliği, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe merkezimizde düzenlediğimiz çocuk halk dansları ve müzik şenliği resim ve sanat sergileri gibi etkinliklerle gençlerimiz ve çocuklarımızla daima birlikteyiz. Binamızın birinci katında, sergi alanı, 1 adet matematik, 1 adet tasarım atölyesi, 1 adet doğa bilimleri atölyesi, 1 adet teknoloji atölyesi, 1 adet astronomi ve uzay atölyesi olmak üzere 5 adet sınıf, 1 öğretmenler odası ve 1 adet kafe bulunacak. Üst katında ise, 1 adet deneyap atölyesi, 1 adet üretim atölyesi, 1 adet girişim atölyesi,1 adet tasarım atölyesi olmak üzere toplam 4 adet sınıf, 1 adet teknofest ofisi, 1 adet yönetici ofisi, mescit ve depo yer alacak. TEKNOFEST gençliği ile büyük ve güçlü Türkiye olma yolunda kararlılıkla yürüyoruz. Çünkü en güçlü dayanak gençlerimiz. Biz onlara güveniyoruz. Onlar bizimle beraber yürüdükçe, o güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz'' ifadelerine yer verildi.











Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page