top of page

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, geçirmiş olduğu kısa süreli rahatsızlık sonrası, görevinin başına döndü. Geçtiğimiz günlerde yoğun çalışma temposunda çalışmalarını sürdürdüğü esnada, rahatsızlanarak muayene olan Edis'e ameliyatla tedavi ve sonrasında istirahat verildi. Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde operasyon geçiren Belediye Başkanı Edis'e vekaleten, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Avcı görevlendirilmişti. Yaklaşık 10 günlük bir istirahatin ardından görevine dönen Belediye Başkanı Edis, sosyal medya üzerinden yazılı olarak, yaşadığı bu süreçte kendilerine geçmiş olsun temennilerini ileten hemşehrilerine teşekkür mesajı yayımladı.


📌 Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır. Böyle hayırlı bir günde, Rabb'imin izni ile görevimizin başındayız. Kısa süreli mecburi bir istirahatın ardından, ilçemizin hizmetinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Siz kıymetli hemşehrilerimize, güzel memleketimiz Vezirköprümüze daha nice hizmet yolunda emek sarfetmeyi yüce Rabb'imden niyaz ediyorum.

☑Yaşamış olduğum kısa süreli rahatsızlığım dolayısıyla, gerek telefonla arayarak, gerek ziyaretimize gelerek, gerek sosyal medya ve mesaj yoluyla geçmiş olsun temennilerini ileten siz kıymetli hemşehrilerime, dostlarımıza ve birlikte kutlu dava yolunda beraber yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bu güzel Cuma günü vesilesiyle de tüm İslam aleminin ve sevgili hemşehrilerimin Cuma gününün, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


İbrahim Sadık EDİS

Vezirköprü Belediye Başkanı



Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page