top of page

       Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, 31 Mart Yerel Seçimler sonrası mazbata ve devir teslim programlarının ardından ilk belediye Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirmişti. Belirlenen Meclis komisyonu ve görevlendirmelerin ardından Başkan Gül, bu hafta başı ilk mesaisine start verdi.


          Belediye personelini ziyaret ederek mesaisine başlayan Gül, makamında tebrik ve ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Yerel seçimler sonrası mazbatalarını alan mahalle muhtarları, ilçe esnafı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasiler, bürokratların yanı sıra ilçe halkı Başkan Gül'e yoğun ilgi ile ziyarette bulunuyor. Sosyal medya üzerinden de Başkan Gül'e tebriklerini ileten vatandaşlardan gelen mesajlarda ''Genç Başkanımızı bağrımıza bastık'' ifadeleri dikkat çekiyor.


          Başkan Gül “Daha güzel bir Vezirköprü için ortak akılla çalışacağız. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerine kulak verip, insan odaklı bir belediyecilikle tüm ilçe halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Şehircilikten, tarihi mirasın korunmasına, çevre ve temizlikten, kültür, sanat ve spora kadar her alanda hayata geçireceğimiz projelerle Vezirköprü’yü mutlu şehir yapacağız.” dedi.

















Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page