top of page

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahimsadık Edis, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte, Canik'te bulunan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü ile Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Başkan Edis, Vezirköprü'deki faaliyete geçecek olan benzer çalışmalar ile ilgili olarak, Bebek Kütüphanesi, Bilim Merkezi, Nostalji Müzesi ve Enstruman Müzesi ile ilgili çalışmaların yakın zamanda vatandaşların kullanımına sunulacağını ifade etti. Vezirköprü'de eğitim ve öğretime katkı sağlayacak çalışmaları önemsediğini belirten Edis, öğrencilerin tüm imkanlarından yararlanacağı Bilim Merkezi'nin inşaatının hızla ilerlediğini yakın zamanda hizmete kavuşacağını dile getirdi.


Bu çalışmaların dışında, Nalbantlı Mahallesinde 4 adet eski mimari yapının restorasyonu sonucu yeni görünümüne kavuşan binaların nasıl değerlendirileceği merak konusu iken, Başkan Edis bu binaların kültürel faaliyetler ve turizm açısından değer katacak iki proje ile değerlendirilebileceğini, bu yapıların Nostalji Müzesi ve Enstruman Müzesi ya da atölyesi olarak kullanılacağının sinyalini verdi.










Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page