top of page

Helal olsun Azeri kardeşim.Yunanistan aşırı sağcı Altın Şafak partisinin eski delegesi ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ioannis Lagos’un Avrupa Parlamentosu’nda Türk bayrağı yırtma’sına Azerbaycan’dan da TEPKİ geldi. “TÜRK BAYRAĞINA UZATILAN PARMAĞI …..

” Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev, hiçbir etik kurala uymayan bu davranışı kınadığını belirterek, “Türkiye’nin bayrağına el uzatan soytarı Milletvekili bilmelidir ki iki devlet bir Millet olarak kardeş Türkiye’nin bayrağına el uzatanın parmağını kırarız.


Bu O’LAYTürkiye’yi üzdüğü gibi bizi de derinden üzdü. Türk bayrağı mukaddes bir bayraktır. Türk bayrağının ÜZERİNDE şehitlerin kanının rengi var. O yüzden iki kardeş bir Millet olarak Türk bayrağına el uzatan her kim olursa olsun onun elini kırar ona yolunu gösteririz. Ona hatalı bir düşüncede olduğunu ona İSPATederiz” dedi.

“TÜRKİYE YALNIZ DEĞİLDİR”

Bu tür k’ışkırttırıcı hareketlerin sona ermesinin ÖNEMLİ olduğunu altını çizen Aliyev, “Türkiye bizim İçin mühim bir değerdir. Türkiye yalnız değildir. Azerbaycan Devleti Hem sahada hem masada daima Türkiyenin yanındadır. Türk dünyası gardaş Türkiye ile omuz omuzadır, emrindedir” diye konuştu.


Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page