top of page

Emekli ve memur maaşı zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan peş peşe müjdeler geldi. Başkan Erdoğan emekli ve memur maaş zammını yüzde 25 olarak duyurmuştu. Yeni emekli ve memur zam oranı yüzde 30 oldu. En düşük emekli maaşı ise yüzde 57 oranında rekor düzeyde artırıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün emekli ve memur maaşı zam oranını açıklamıştı. Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, Memur Sen ile masaya oturulduğunu ve fedakarlıklarla yüzde 25 oranında uzlaşıldığını ifade etmişti. Başkan Erdoğan'ın açıklamasının ardından en düşük emekli maaşı 4 bin 375 TL olmuştu. Başkan Erdoğan, emekli ve memur maaşı zam oranı ile ilgili AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emekli ve memur maaşı zam oranını yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkardıklarını söyledi. Erdoğan'ın açıklaması büyük coşku ile karşılandı.


EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 5 BİN 500 TL OLDU

Ek zam ile emekli ve memur zammı için yapılacak zam oranının yüzde 30'a yükseldiğini açıkladı. Böylece emekliler yüzde 14,6 memurlar ise yüzde 13,52 ek zam almış oldu.




コメント


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page