top of page

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında Samsun

ve ilçelerinde yapılacak olan konut projeleri talep çalışmalarına Vezirköprü'de dahil oldu.


Birkaç gün önce yapılan açıklamalar sonrası yerel basında çıkan haberlerde Vezirköprü'nün proje kapsamında

olmadığı, kamuoyunda projenin ilçede yapılmayacak olduğu algısı yarattı. İlk etapta projelerde adı geçmeyen ilçelerden,

tek tek açıklama gelmeye başladı. Bafra'nın ardından, konu ile ilgili bugün de Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt'tan açıklama geldi.


Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim sadık Edis, proje ile ilgili çalışmaların tamamladığını ve kısa süre içerisinde

teknik detayların kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi. Başkan Edis yaptığı sosyal medya paylaşımında, Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut kampanyası olan İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında Vezirköprü ilçemizin de bu proje içerisinde yer alması hususunda çalışmalarımızı tamamladık. Projenin, ilçemizde kısa süre içerisinde başlayacak olmasının heyecanı içerisindeyiz.

İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, gerekli teknik detayların kısa süre içinde açıklanacağını kamuoyuna bildiriyor,

tüm hemşehrilerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum'' dedi.


Kısa bir süre sonra Vezirköprü için detayları belli olacak olacak olan projede ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Edis, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a, milletvekillerimize ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum''dedi.


Konu ile ilgili açıklama yapan, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, ''Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut kampanyası olan İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında Belediye Başkanımız ile birlikte, Vezirköprü ilçemizin de bu proje içerisinde yer alması hususunda çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede teknik detayları halkımızla paylaşacağız, ilçemize hayırlı olsun'' dedi.






Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page