top of page

Kulüp Başkanı Abbas Tasalı ve TOSFED Sportif Kurul Üyesi Metin Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e organizasyon hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Peliparke Anasponsorluğunda yapılacak olan Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Yarışı, orman ve seyirci etabı olmak üzere 2 farklı etaptan oluşacağını belirten kulüp yetkilileri, 7 özel etaptan oluşacak yarışın toplam mesafesini ise 71 km olarak bildirdi. Tüm yarışmacıların katılımıyla yapılacak olan Yarış Seremonisinin ardından 30 Haziran Cumartesi Günü Saat 12.30’da Vezirsuyu Tabiat Parkından start alacak yarışmacılar 12 km’lik Spor Toto Özel Etabında mücadeleye başlayacak. Yarışmacılar, 01 Temmuz Pazar Günü Saat: 11.00’dan itibaren seyircileri unutulmaz sahnelerin beklediği Peliparke Seyirci Özel Etabından start alacak. Organizasyon 18.15’de Vezirköprü Kültür Merkezinde yapılacak olan Kupa Töreni ile son bulacak.

Vezirköprü’nün eşsiz doğasıyla iç içe koşulacak bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olan Vezirköprü Offroad Kulübü, uzun süredir bir çalışma yürütüyor.

Yarışların, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla organize edileceği belirtilirken Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden de katılım sağlanacağı bildirildi.

REKLAM

GÖKTÜRK 1071


  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page