top of page

14 MART TIP BAYRAMINA ÖZEL KONSERDE SAMSUN VEZİRKÖPRÜ KÜLTÜR MERKEZİ TIKA BASA DOLDU... Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 14 Martta tıp çalışanalarına özel bir konser düzenlendi. Bünyamin Kıvrak'ın sunumuyla gerceklesen konserde, Vezirköprü THM çok Sesli ve Polifonik Korosu ile birlikte doktor ve sağlık çalışanlarından oluşan "Mavi Kod" orkestrası sahne aldı. 

Konsere ilçeden ve ilçe dışından katılımın yoğun olması salonu tıka basa doldururken, ilçe kaymakamı Yunus Emre Altıner ve başhekim Osman Karakuş birer şiir seslendirerek misafirlere sürpriz bir an yaşattılar. 

Koro şefi Reşat Gümüş şefliğinde gerçekleşen konserde doktor ve sağlık çalışanlarından oluşan ''Mavi Kod'' isimli orkestra büyük beğeni toplarken salon adeta coştu. Doktor ve sağlık ekibinden oluşan Mavi Kod seyirciden büyük alkış topladı. Koro şefi Reşat Gümüş ve Kaptan Mustafa ismiyle bilinen Mustafa Bektaş Altay'ın 1 aylık zaman zarfında özverili çalışmaları ile Mavi Kod orkestrasını hiç enstruman çalmayan bir ekipten oluşturarak seyirci karşısına çıkarmaları övgü ile bahsedildi. 

Konser sonunda Sağlık çalışanları ve koro ekibi bu büyük başarıyı pasta keserek kutladılar. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page